artikel

Ravas is de draad kwijt

Warehousing

Ravas is de draad kwijt
ravas

Eerder dit jaar introduceerde Ravas iForks, 100 procent draadloze weegvorken voor hef-, reach- en smallegangentrucks; in vijf minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Na een succesvolle lancering presenteert het bedrijf op de Logistica één van zijn recente iForks casestudy’s op televisieschermen aan het publiek.

Aan de hand van business cases uitgewerkt voor onder andere Royal Mail UK wordt gedemonstreerd hoe het Britse postbedrijf enkele honderdduizenden Britse Ponden per jaar bespaart. RAVAS levert het complete pakket: iForks in combinatie met een geavanceerd en universeel online dataverwerkingssysteem.
  
Dit geheel maakt het voor Royal Mail mogelijk om een sluitende inkomende en uitgaande goederenregistratie te voeren; dure claims behoren tot het verleden. De gewichts- en goederendata wordt centraal beheerd, de toepassing draait op de mobiele barcodeterminals van de heftruckchauffeurs, die draadloos verbinding maken met iForks.

Naast de Royal Mail case zijn er op de stand op schermen demo’s te zien van Orderpicken, Handling van palletcargo en Afvalstoffenregistratie en wordt de eenvoud en brede inzetbaarheid van de gekoppelde weeg- en computersystemen uitgelegd.

 

Ravas

Stand 09 C090 

Reageer op dit artikel