artikel

Emrol komt met pratende batterijen

Warehousing

Emrol komt met pratende batterijen
Emrol

Emrol toont op de Logistica batterijen die hun gezondheidstoestand kunnen doorsturen. Dankzij deze gegevens kan er, indien nodig, vroegtijdig worden ingegrepen en worden problemen vermeden nog voor ze kunnen plaatsvinden.

Emrol: "Vanaf het moment dat we onze deuren openden in 1981, spitsten we ons toe op het begrijpen van de toepassingen en eisen van onze klanten. We zien dat prestatie, betrouwbaarheid en waarde voor u essentieel zijn. En dat is precies wat wij leveren.
 

Naast onze batterijen en laders van vooraanstaande producenten, investeren wij ook continu in eigen onderzoek en ontwikkeling voor innovatieve oplossingen – zoals ons Service Management System (SMS), waardoor wij tot 7 jaar garantie kunnen aanbieden!
  

Onze duurzame producten en innovatieve diensten heffen uw logistiek naar een hoger niveau!"

 

Emrol

Stand 10.A011

Reageer op dit artikel