artikel

Aanschouw live ‘goederen naar de man’ bij Knapp

Warehousing

Aanschouw live ‘goederen naar de man’ bij Knapp
Knapp op Logistica

De nieuwe werkplek van Knapp volgens het ‘goederen naar de man’-principe houdt rekening met talrijke ergonomische aspecten zonder in te boeten op performance. Deze werkpost is live te zien op de beurs!

Bij Knapp is ergonomie ondertussen een standaard aandachtspunt bij de overwegingen rond systeemlayout. De intelligente besturing maakt het bovendien mogelijk om bestellingen van niet minder dan 1.000 orderregels per manuur foutloos samen te stellen. Via een roller-drive-systeem worden magazijnbakken uit het OSR- of speedersysteem naar het orderpickstation met grote capaciteit gevoerd en automatisch bij de bronlocaties voor de picking uitgesluisd.

 

De operator wordt bij de orderpicking visueel begeleid. Via pick-to-light displays wordt het aantal artikelen getoond dat moet worden uitgenomen. Put-to-light displays markeren de verzenddoos of bak van bestemming. Bovendien wordt de verzenddoos of bak extra belicht. Dit garandeert een heel ergonomische en foutloze werkwijze.  Op de Logistica is het met eigen ogen te zien.

 

Knapp

Stand 09 B024

Reageer op dit artikel