artikel

Gratis proefexemplaar bij Schiphorst

Warehousing

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V., producent en leverancier van kunststof bakken, pallets en palletboxen, introduceert op haar Logistica-stand de zelfklevende etikethouder. Deze labelhouder biedt de ideale oplossing voor het eenvoudig vervangen van etiketten op herbruikbare verpakkingen, zonder dat er etiket- of lijmresten op uw verpakking achterblijven.

Met de zelfklevende labelhouder is het eenvoudig om etiketten van een duurzaam oppervlak te verwijderen, zoals bij kunststof bakken, pallets en palletboxen. Dure reinigingstaken, vanwege de accumulatie van zelfklevende etiketten of lijmresten, worden hiermee vermeden. De labelhouder is een eenmalige investering die gebruikt kan worden in combinatie met de meeste standaard zelfklevende etiketten. Zo kan er ook op de steeds terugkerende kosten van duurdere, niet-permanente labels worden bespaard. 

   

Gratis proefexemplaar

Wilt u de zelfklevende labelhouder zelf uitproberen? Bezoek de Logistica 2009 en haal een gratis proefexemplaar op bij de stand in hal 8, standnummer 08.F081.

Reageer op dit artikel