artikel

Glaasje Gammeldansk-bitter bij Bramidan

Warehousing

Glaasje Gammeldansk-bitter bij Bramidan
Gammeldansk Bramidan

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de stand van Bramidan om de EPS-compactors te bekijken. Het Deense bedrijf ontvangt hen graag met een kop koffie of met een glaasje echte Gammeldansk-bitter.

Door zijn grote volume is afvoer van polystyreen een prijzige zaak. EPS-compactors verkleinen deze fractie met een factor 30-50! Bovendien betaalt de kunststofrecycler er een mooi bedrag voor. Bramidan laat de machines voor de eerste keer op de Logistica zien.

  

Uitgezet polystyreen: het weegt bijna niets, maar neemt enorm veel plaats in beslag. Iedereen die het als afvalstroom heeft kan daar over meepraten. De omvang maakt afvoer door een inzamelaar bijzonder duur. Bramidan toont van 10 tot en met 14 november 2009 op de Logistica voor het eerst haar oplossing. EPS compactors, van klein tot groot.
   

Uiteraard zijn op de Logistica ook hun eigen bekende gele balenpersen te zien, die van papier, karton en folie eveneens compacte pakketten maken.

 

Bramidan Balenpersen

Stand 09.D024

Reageer op dit artikel