artikel

RFID Tour op weg naar morgen

Warehousing

RFID Tour op weg naar morgen
RFID Tour 2008 Logistiek

Tijdens de onlangs gehouden RFID-tour kwam veel bruikbare informatie over deze automatische identificatietechnologie bij elkaar vanuit verschillende partijen. De busreis langs drie bedrijven met RFID kennis en ervaring bood veel ruimte voor informatie-uitwisseling.

 

De RFID-tour was op 22, 23 en 24 oktober. Initiatiefnemers waren AICC en het blad/website Logistiek. Ruim twintig mensen gingen mee, waaronder bedrijven die een volgende stap willen zetten met RFID als toepasbare technologie in hun processen. Om die reden was Samskip aanwezig, Media Logistics (Audax), Getronics, O’Neill en TNT Innight.

 

Drie bezoeken

Het reisgezelschap bezocht achtereenvolgens het RFID Innovation Center van Metro in Neuss, de fabriek van Toshiba in Regensburg en het Reference Design Center van NXP in Gratkorn (Oostenrijk). Behalve een rondleiding hielden de bedrijven ook een presentatie. Onderweg in de bus ging de discussie verder, mede op basis van presentaties van GS1, Capturetech, IBM, KPN, en als afsluiter Peter van der Meij, namens de Commissie Van Laarhoven over het innovatiebeleid van de overheid.

 

De volgende presentaties zijn op dit moment beschikbaar:

Ga hier naar het uitgebreide dossier over de RFD Get Ready tour 2008!

Reageer op dit artikel