artikel

Dagelijks RFID-Tours en Demotheater

Warehousing

Dagelijks RFID-Tours en Demotheater
ICT en Logistiek

In samenwerking met het RFID platform Nederland en AIM Nederland worden de RFID-Tours georganiseerd. De laatste stand van zaken op het gebied van RFID wordt hier gepresenteerd; wat is RFID, hoe kan RFID het beste geïmplementeerd worden en met welke valkuilen dient rekening te worden gehouden.

Na de introductie wordt de bezoeker op de beurs rondgeleid langs aanbieders van tags, readers, backend systemen en system integrators. Na afloop is er gelegenheid om tijdens een korte netwerkbijeenkomst in contact te treden met de andere deelnemers aan de RFID-tour.

Dagelijks zijn er twee tours. Aanmelding via www.ict-en-logistiek.nl/

 

Demotheater van AIM collectief

AIM Nederland organiseert verder, samen met een aantal lidbedrijven, een Demotheater Automatische Identificatie. Hier zal ondermeer worden ingezoomd op een aantal identificatietechnieken die de vereniging AIM Nederland met haar lidbedrijven vertegenwoordigt. Daarnaast is er aandacht voor de voor- en nadelen van de diverse technieken binnen de verschillende toepassingen.

 

Het demotheater is gesitueerd op stand 03.C014, tegenover het AIM Nederland collectief in hal 3. Meer info via: www.ict-en-logistiek.nl/

Reageer op dit artikel