artikel

7.0 Demotrucks

Warehousing

Ga bij de aanschaf van een heftruck nooit over één nacht ijs. Vraag offertes aan bij meerdere partijen en vergelijk deze nauwgezet met elkaar. Maak vervolgens een selectie uit een paar merken die in aanmerking komen en regel een demotruck die de eigen chauffeurs een tijdje in het eigen magazijn kunnen uitproberen. Vaak bestaat ook […]

Ga bij de aanschaf van een heftruck nooit over één nacht ijs. Vraag offertes aan bij meerdere partijen en vergelijk deze nauwgezet met elkaar. Maak vervolgens een selectie uit een paar merken die in aanmerking komen en regel een demotruck die de eigen chauffeurs een tijdje in het eigen magazijn kunnen uitproberen. Vaak bestaat ook de mogelijkheid een demotruck voor een aantal weken te huren. Vraag de chauffeurs naar hun mening en ervaring en neem deze mee in de beslissing.

 

Lees in paragraaf 6.1 alle tips voor het huren van demotrucks.

Reageer op dit artikel