artikel

10.2.3 Full operational lease

Warehousing

  Financiering:            Leverancier verkoopt truck aan leasemaatschappij, deze regelt financiering en operationeel gebruik; instandhoudingskosten zijn inbegrepen   Voordelen:                Voor kleine en middelgrote vloten van bedrijven die het operationele gedeelte geheel door de leverancier willen laten verzorgen; inclusief verzekering, onderhoud, reparaties etc. geen geregel en administratie; investering legt geen beslag op werkkapitaal   Overeenkomst:         Overeenkomst tussen […]

 

Financiering:            Leverancier verkoopt truck aan leasemaatschappij, deze regelt financiering en operationeel gebruik; instandhoudingskosten zijn inbegrepen

 

Voordelen:                Voor kleine en middelgrote vloten van bedrijven die het operationele gedeelte geheel door de leverancier willen laten verzorgen; inclusief verzekering, onderhoud, reparaties etc. geen geregel en administratie; investering legt geen beslag op werkkapitaal

 

Overeenkomst:         Overeenkomst tussen klant, leasemaatschappij en/of  truckleverancier

 

Looptijd:                    Vaste looptijd tussen 24 en 84 maanden; daarna omruil, doorleasen of koopoptie

 

Calculatie:                 Afschrijving alleen over investeringsbedrag minus restwaarde; vaste rente gedurende looptijd

 

Facturering:              Maandelijks

 

Optioneel:                 WA- en cascoverzekering, fleet management, vervangende truck

Reageer op dit artikel