artikel

10.1 Kopen

Warehousing

10.1 Kopen

Kopen is het eenvoudigst. De truck wordt volledig eigendom met alle lusten en lasten. Onderhoud, reparatie, financiering, verzekering, jaarlijkse keuring en afschrijving zijn allemaal voor eigen rekening.   * Voordelen:     Volledig eigendom, weinig financiële rompslomp, financiering verschijnt op balans en kan jaarlijks worden afgeschreven   * Nadelen: Investering legt beslag op werkkapitaal

Kopen is het eenvoudigst. De truck wordt volledig eigendom met alle lusten en lasten. Onderhoud, reparatie, financiering, verzekering, jaarlijkse keuring en afschrijving zijn allemaal voor eigen rekening.

 

* Voordelen:    

Volledig eigendom, weinig financiële rompslomp, financiering verschijnt op balans en kan jaarlijks worden afgeschreven

 

* Nadelen:

Investering legt beslag op werkkapitaal

Reageer op dit artikel