artikel

10.0 Kopen, huren of leasen?

Warehousing

Wie een hef- of magazijntruck nodig heeft, koopt er een. Zo was het ooit. Tegenwoordig zijn er andere mogelijkheden, zoals: leasing, rental in de vorm van korte en lange termijn huur, of hoe de concepten ook worden genoemd. De populariteit van deze flexibele financieringsvormen vertonen een stijgende tendens.   Lees ook het trendartikel over dit […]

Wie een hef- of magazijntruck nodig heeft, koopt er een. Zo was het ooit. Tegenwoordig zijn er andere mogelijkheden, zoals: leasing, rental in de vorm van korte en lange termijn huur, of hoe de concepten ook worden genoemd. De populariteit van deze flexibele financieringsvormen vertonen een stijgende tendens.

 

Lees ook het trendartikel over dit onderwerp. Iedere financieringsvorm kent zo zijn bepalingen die allemaal bindend zijn.

 

In de paragrafen van dit hoofdstuk worden de diverse mogelijkheden verder uitgelicht.

Reageer op dit artikel