artikel

Kelders Dakmaterialen live met CALwms

Warehousing

Kelders Dakmaterialen centraliseert voorraad m.b.v. CALwms.

Kelders Dakmaterialen centraliseert voorraad m.b.v. CALwms.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Kelders Dakmaterialen   Leverancier/dienstverlener: CAL Consult
Plaats: Nijmegen  
Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 05-11-2007
Productnaam: CALwms  

Kelders Dakmaterialen is live met CALwms De distributeur van dakmaterialen maakt samen met o.a. Afast, Fielmich, Delbouw en SPS deel uit van CRH Europe Products and Distribution.

 

Uiteindelijk zal van al deze bedrijven de voorraad in Wijchen worden gecentraliseerd en van daaruit door heel Nederland gedistribueerd. Met dat doel voor ogen werd alvast van start gegaan met een warehouse management system. Via RF-terminals stuurt CALwms alle werk aan, waardoor het personeel dat voordien slechts voor één vestiging werkte, nu voor alle businessunits kan worden ingezet. Daarnaast wil de organisatie met de invoering van het WMS het aantal pickfouten verminderen. Midden september is de operatie van één van de opdrachtgevers succesvol live gegaan met CALwms. In de komende maanden volgen ook de operaties van de bedrijven Kelders, Fielmich, Afast, Delbouw en SPS.

Reageer op dit artikel