artikel

Fabels en feiten rondom binnendieselen

Warehousing

Fabels en feiten rondom binnendieselen
roetfilter

Dieselmotorenemissies zijn in Nederland officieel door de overheid aangemerkt als kankerverwekkend. Werkgevers zijn dan ook verplicht om de blootstelling van hun werknemers aan deze emissies zoveel mogelijk te beperken. Een effectief hulpmiddel daarbij is een roetfilter voor heftrucks.

In Transport + Opslag van februari 2008 verscheen het artikel over de fabels en feiten rondom binnendieselen.

 

 

Let op! Met dieselheftrucks onder de vier ton mag helemaal niet meer binnen worden gereden, ook niet als er een roetfilter is gemonteerd. Roetfilters zijn wel verplicht in de categorie boven de vier ton, als er – onder voorwaarden – incidenteel mee wordt binnengereden.

 

 

Leveranciers van (retrofit) roetfilters

 

 

Niet heftruckmerkgebonden:

 

 

Heftruckmerkgebonden:

 

Levert u ook roetfilters voor heftrucks, maar staat u hier niet vermeld?

Neem contact op met de webredactie voor opname in dit leveranciersoverzicht.

Reageer op dit artikel