artikel

Logistieke kaart van Nederland nu ook in PDF

Warehousing

Logistieke kaart van Nederland nu ook in PDF
Klik op de afbeelding om de pdf te downloaden

Vakblad Logistiek maakte dit jaar alweer voor de vierde keer de Logistieke kaart van Nederland. Deze werd verzonden naar alle abonnees van het vakblad Logistiek als bijlage van nr. 14 van 7 september 2007.

Een digitaal exemplaar kunt u hieronder – via de afbeelding – downloaden.

 

 

 

Papieren versie

Toch liever de papieren versie (ca. 70 x 100 cm) ontvangen? Abonnees van het vakblad Logistiek of de Logistieke Nieuwsbrief ontvangen de poster op verzoek gratis thuis. Stuur hiervoor een e-mail naar de redactie met uw adresgegevens, o.v.v. logistiek kaart 2007. We zullen dan zo spoedig mogelijk een exemplaar naar u toesturen. Nog geen abonnee van de nieuwsbrief? Meld u hier aan!

Reageer op dit artikel