artikel

Sponsors 2007

Warehousing

Sponsors 2007
Tempo-Team

Sponsors van het Jaarcongres Warehousing 2007:     Tempo-Team sponsort het 7e Jaarcongres Warehousing: het managen van groei sluit naadloos aan op hun werkwijze. Dagelijks denkt Tempo-Team met haar klanten mee over hoe zij in een logistieke omgeving slimmer met personeel kunnen omgegaan.     De wereldwijde vastgoedgroep Macquarie Goodman heeft op 2 juli 2007 […]

Sponsors van het Jaarcongres Warehousing 2007:

 

 

Tempo-Team sponsort het 7e Jaarcongres Warehousing: het managen van groei sluit naadloos aan op hun werkwijze. Dagelijks denkt Tempo-Team met haar klanten mee over hoe zij in een logistieke omgeving slimmer met personeel kunnen omgegaan.

 

 

De wereldwijde vastgoedgroep Macquarie Goodman heeft op 2 juli 2007 haar naam veranderd in Goodman. Alle activiteiten vallen voorstaan onder deze naam. De groep verwierf in korte tijd vier Europese vastgoedspecialisten, Arlington, Eurinpro, Akeler en Rosemound, en een meerderheidsaandeel in het Japanse J-REP door een joint venture.

 

 

 

Consafe Logistics is gespecialiseerd in het winstgevender en concurrerender maken van uw bedrijf door het verbeteren van uw logistieke prestaties. Zij ontwerpen daarvoor logistieke besturing- en beheersystemen en stemmen deze toepassingen af op uw specifieke situatie. Bovendien implementeren en onderhouden zij deze systemen.

 

 

Uitgebreide info over deze drie sponsors vindt u op de website van

Jaarcongres Warehousing…

Reageer op dit artikel