artikel

Partners 2007

Warehousing

De partners van het 7e jaarcongres Warehousing zijn:       vLm is een beroepsvereniging voor logistiek managers, logistiek specialisten en studenten logistiek en is hét logistieke kennis- en netwerkplatform in Nederland. vLm bevordert de professionele ontwikkeling van logistici door het bieden van een netwerk en het uitwisselen van kennis en ervaring. vLm is officieel […]

De partners van het 7e jaarcongres Warehousing zijn:

 

 

 

vLm is een beroepsvereniging voor logistiek managers, logistiek specialisten en studenten logistiek en is hét logistieke kennis- en netwerkplatform in Nederland. vLm bevordert de professionele ontwikkeling van logistici door het bieden van een netwerk en het uitwisselen van kennis en ervaring. vLm is officieel partner van APICS USA. Daarnaast is vLm lid van de overkoepelende Europese organisatie ELA (European Logistics Association).

 

 

 

 

Logistiek is het veertiendaags vakblad voor logistieke professionals. Met interviews, analyses, rubrieken en verslaggeving geeft het blad duiding aan het nieuws en inspireert het zijn lezers. Logistiek.nl is de bijbehorende website met nieuws en achtergronden en diverse nieuws- en kennisbrieven.

 

 

 

 

Transport+Opslag is al 30 jaar het onmisbare maandblad voor de warehousemanager. Met achtergrondartikelen en praktische tips om de efficiency en de kwaliteit te bewaken in magazijn en DC.

Reageer op dit artikel