artikel

Jan Linders zet 24 nieuwe Linde trucks in

Warehousing

Jan Linders zet 24 nieuwe Linde trucks in
Jan Linders zet 24 Linde trucks in

Supermarktketen Jan Linders nam voor het nieuwe distributiecentrum in Nieuw Bergen onlangs 24 heftrucks van MotracLinde in gebruik. De trucks, type N20, worden ingezet in het food/ non-food warehouse en zullen orders gaan verzamelen op vier niveaus.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Jan Linders   Leverancier/dienstverlener: MotracLinde
Plaats: Nieuw Bergen  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Retail   Datum ingebruikname:
Productnaam:  

De trucks van MotracLinde zijn allemaal gespoten in een speciale kleur, RAL 3002. Dit is de kleur die in het dc integraal gebruikt wordt voor alle bewegende transportmiddelen. Iedere kleur heeft in het dc een belangrijke functie. Zo hebben groene middelen een veiligheidsfunctie (hekken) en rode middelen bewegen (heftrucks).

 

Kenmerken

De aanvoer van pallets en kratten geschiedt in de 14 meter hoge opslag volautomatisch. Door de vergaande mate van automatisering verwacht Jan Linders tien trucks minder nodig te hebben. De trucks zijn verder uitgevoerd in vierwiel- in plaats van driewielconfiguratie. Dit is gedaan om een betere tractie op de houten verdiepingsvloeren te kunnen leveren, gecombineerd met een juiste gewichtsverdeling.

 

Lees verder:

 

Reageer op dit artikel