artikel

De Goey Kaas kiest passende intern transportoplossing

Warehousing

Projectgegevens Bedrijfsnaam: De Goey Kaas   Leverancier/dienstverlener: 0 Plaats: Woerden   Branche: groothandel food   Bedrijfsgrootte: Groot Bedrijfstype: Groothandel   Datum ingebruikname: Productnaam: Veflex   Voor het efficiënter handlen van haar kaasboxen zocht De Goey Kaas een passende intern transportoplossing. Bij BT Nederland vond het bedrijf een maatwerk man down hoogbouwtruck met zwenkkop en een […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: De Goey Kaas   Leverancier/dienstverlener: 0
Plaats: Woerden  
Branche: groothandel food   Bedrijfsgrootte: Groot
Bedrijfstype: Groothandel   Datum ingebruikname:
Productnaam: Veflex  

Voor het efficiënter handlen van haar kaasboxen zocht De Goey Kaas een passende intern transportoplossing. Bij BT Nederland vond het bedrijf een maatwerk man down hoogbouwtruck met zwenkkop en een stapelaar waarmee de 1.500 kg zware kaasboxen op de juiste manier verplaatst kunnen worden. De 2,5 miljoen kilo kaas die in opslag ligt, moet wekelijks gekeerd en geplastificeerd worden. Dankzij de trucks scheelt dit veel zwaar handwerk en kan De Goey met een handjevol mensen de klus klaren. Zo blijven de klanten, variërend van supermarktketens tot kaashandelaren op markt, verzekerd van het ambachtelijke product van De Goey Kaas.
 

Bedrijf: De Goey Kaas Woerden, rijpingsbedrijf en handelsfirma in kaas

Toepassing: opslag en transport van kaas

Type trucks: smalle gangentruck, stapelaar, pallettrucks

Leverancier nieuwe trucks: BT Nederland

Totale vloot: 11

Overige merken: geen

Reageer op dit artikel