artikel

Te Winkel & Oomes plant met PTV-Intertour

Warehousing

Te Winkel & Oomes (TWO), fijnmazig distributeur van chemische en gevaarlijke stoffen heeft gekozen voor het planningspakket PTV-Intertour. Met de overname van Vermeulen Logistics groeide het aantal zendingen. Handmatig verwerken was niet meer rendabel. De overstap naar een geautomatiseerd systeem zorgt voor optimale en efficiente werkzaamheden.

Met de overname van Vermeulen Logistics groeide het aantal zendingen per dag van 125 naar 450. Handmatig verwerken was niet meer rendabel. Er is overgestapt om diverse logistieke handelingen te automatiseren waardoor de werkzaamheden optimaal en efficiënter worden uitgevoerd.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Te Winkel & Oomes   Leverancier/dienstverlener: PTV Benelux
Plaats: Nijmegen  
Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte: Groot
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 19-03-2007
Productnaam: PTV Intertour  

Dagelijks komen nu bij TWO vrijwel alle opdrachten elektronisch binnen. Deze opdrachten worden binnen het magazijn via paperless picking en barcode scanning verwerkt. Na deze handelingen worden de opdrachten met het ritplanningssysteem PTV-Intertour samengesteld tot optimale ritten. 

 

TWO heeft zeven vestigingen in Europa. Naast het vervoer van gevaarlijke stoffen vervoerd TWO ook niet-gevaarlijke ladingen voor diverse opdrachtgevers. Met uitzondering van ‘food’ kunnen alle uiteenlopende producten gecombineerd geladen worden met de ADR-goederen.

Reageer op dit artikel