artikel

Transport + Opslag bestaat meer dan 30 jaar

Warehousing

Transport + Opslag bestaat meer dan 30 jaar
T+O

Het vakblad Transport + Opslag bestaat meer dan 30 jaar. Daarom verscheen in elk nummer van het jubileumjaar, 2006, een opvallend artikel uit de afgelopen jaren.

In de jubileumeditie van Transport+Opslag van 11 mei 2006 leest u:

 

 • Elf voornaamste innovaties
 • Heftrucks: mens belangrijker dan machine
 • Logistiek manager blijft leren
 • Magazijnmanagement: Twee nestors blikken terug

   

   

 • Transport+Opslag is al 30 jaar het vakblad voor mensen die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse operatie in het magazijn. Het blad verschijnt maandelijks en bevat achtergrondverhalen over nieuwe ontwikkelingen, technische vakartikelen met praktische tips en reportages met ervaringen uit de praktijk. Daarnaast vindt u in Transport+Opslag elke maand een column van Eric Hereijgers, de heftrucktest, een overzicht van recent opgeleverde projecten en het meest actuele productnieuws. Onderwerpen die aan bod komen zijn mobiel intern transport, magazijninrichting, opslagsystemen, orderverzamelen, warehouse management systemen, automatische identificatie en personeelsmanagement.

  Bladeren in het archief van Transport+Opslag

 • Reageer op dit artikel