artikel

Spar Supermarkten live met Centric Logistic Solutions

Warehousing

Spar Supermarkten live met Centric Logistic Solutions
Spar

Projectgegevens Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener: 0 Plaats: Alkmaar   Branche: groothandel food   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Groothandel   Datum ingebruikname: 01-01-2006 Productnaam:   Distributiecentrum Noord van Spar in Alkmaar is live gegaan met het Locus WMS-pakket. Met dit WMS-pakket van Centric Logistic Solutions gaat Spar de magazijnprocessen realtime aansturen. Spar verwacht via Locus WMS de efficiency en […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener: 0
Plaats: Alkmaar  
Branche: groothandel food   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Groothandel   Datum ingebruikname: 01-01-2006
Productnaam:  

Distributiecentrum Noord van Spar in Alkmaar is live gegaan met het Locus WMS-pakket. Met dit WMS-pakket van Centric Logistic Solutions gaat Spar de magazijnprocessen realtime aansturen. Spar verwacht via Locus WMS de efficiency en betrouwbaarheid van de logistieke operatie te verbeteren.

De livegang vindt eerst plaats bij dc Noord. Later volgt ook dc Zuid in Zevenbergen. Uiteindelijk gaat Spar het WMS-pakket vanuit deze twee dc’s inzetten om 325 buurtsupers te beleveren.

Bedrijven als Schuitema, Sperwer, Hema, Xenos, Miss Etam, Gazelle en Wehkamp Homeshopping maken ook al gebruik van Locus WMS.

 

Gratis informatiepakket WMS

Reageer op dit artikel