artikel

Schouten container service gebruikt empty container handler van Hyster

Warehousing

Schouten container service gebruikt empty container handler van Hyster
Schouten

Projectgegevens Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener: Plaats: Moerdijk   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: 04-01-2007 Productnaam: Hyster   Schouten container service in Moerdijk heeft de allernieuwste empty container handler van Hyster in gebruik genomen. Deze truck kan twee containers tegelijkertijd klemmen en de spreader zijdelings bewegen. Dit vergemakkelijkt de positionering en opname van de containers […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener:
Plaats: Moerdijk  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: 04-01-2007
Productnaam: Hyster  

Schouten container service in Moerdijk heeft de allernieuwste empty container handler van Hyster in gebruik genomen. Deze truck kan twee containers tegelijkertijd klemmen en de spreader zijdelings bewegen. Dit vergemakkelijkt de positionering en opname van de containers aanzienlijk, waardoor er effectiever wordt gewerkt.

De zware vorkheftruck is afgeleverd door Barloworld intern transport. Dit type container handler is gebaseerd op zijn voorganger. Door het stabiele ontwerp van de truck en mast is het mogelijk om tot maximaal 18,8 meter hoog (7 containers) stapelwerkzaamheden te verrichten.

 

 

 

 

Zicht

De hefcilinders zijn aan de achterzijde van de mast gemonteerd. Door deze constructie is er een onbelemmerd zicht rondom. Om het zicht te nog meer te verbeteren is de cabine op een hoge positie aan de achterzijde van de truck gepositioneerd. Voor de veiligheid zijn er verschillende mogelijkheden om de containers te klemmen en zijn er indicatielampjes in de cabine om de bestuurder tijdens het stapelen en opname te assisteren.

 

Beoordeling

Volgens Tijs Konijnenberg van de firma Schouten container service is de truck die nu is aangeschaft degelijk van kwaliteit en voldoet deze aan de laatste strenge eisen van de Arbo-inspectie. “We hebben de machines vooral op technische kwaliteiten beoordeeld, zoals capaciteit, snelheid en stabiliteit. Daarnaast hebben we gekeken naar mogelijkheden om uit te breiden ten opzichte van de huidige bedrijfsvoering. Het nieuwe verbeterde model empty container voldeed aan de eisen die we stelden. De machine is niet alleen breder inzetbaar, maar ook de chauffeur heeft veel comfort en luxe binnen zijn bereik.” Schouten container service verkoopt en verhuurt lege containers en biedt daarnaast maatwerk in ombouw en specialbouw voor haar klanten in Nederland en ver daar buiten.

 

Reageer op dit artikel