artikel

NewCo Europe kist voor WMS van Radio Beacon

Warehousing

NewCo Europe kist voor WMS van Radio Beacon
NewCo Europe

Projectgegevens Bedrijfsnaam: NewCo Europe   Leverancier/dienstverlener: Radio Beacon Europe Plaats: Moerdijk   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: Productnaam:   Distributeur NewCo Europe heeft een warehousemanagement systeem van Radio Beacon in gebruik genomen voor het distributiecentrum in Zevenbergen op industrieterrein Moerdijk. Het bedrijf distribueert duurzame goederen en seizoensproducten voor tankstations. Bloxx IT nam […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: NewCo Europe   Leverancier/dienstverlener: Radio Beacon Europe
Plaats: Moerdijk  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname:
Productnaam:  

Distributeur NewCo Europe heeft een warehousemanagement systeem van Radio Beacon in gebruik genomen voor het distributiecentrum in Zevenbergen op industrieterrein Moerdijk. Het bedrijf distribueert duurzame goederen en seizoensproducten voor tankstations.

Bloxx IT nam de implementatie voor zijn rekening.

NewCo zocht een nieuw WMS voor het distributiecentrum van 16.000 vierkante meter om een aantal zaken te verbeteren. NewCo distribueert duurzame goederen, seizoensproducten en multimedia door de hele Benelux naar retail outlets als tankstations.

 

Retouren beter managen

Het Radio Beacon WMS moet gaan helpen om zaken als volgende dag belevering en terugkomende zaken als retouren van bederflijke goederen beter te managen. In het dc zelf heeft NewCo 12.000 SKU’s liggen. Een nieuw WMS was volgens de distributeur noodzakelijk. De livegang van het WMS was in oktober, maar nu nog staat Bloxx IT NewCo bij met begeleiding van de door het nieuwe WMS iets gewijzigde processen.

 

Lees ook: On line bestellen (2 april 2004)

 

Radio Beacon op de Logistica (november 2006)

 

Radio Beacon strijkt neer in Europa (31 juli 2006)

Reageer op dit artikel