artikel

InBev optimaliseert de administratie door handterminals van Intermec

Warehousing

InBev optimaliseert de administratie door handterminals van Intermec
InBev

Projectgegevens Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener: 0 Plaats:   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 02-01-2007 Productnaam:   Bierbrouwer InBev is erin geslaagd om via nieuwe handterminals van Intermec het administratieve proces bij de regionale distributiecentra (RDC’s) te verbeteren. Phi Data leverde de handterminals en implementeerde een voor InBev ontwikkelde applicatie. Chauffeurs van InBev werken […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener: 0
Plaats:  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 02-01-2007
Productnaam:  

Bierbrouwer InBev is erin geslaagd om via nieuwe handterminals van Intermec het administratieve proces bij de regionale distributiecentra (RDC’s) te verbeteren. Phi Data leverde de handterminals en implementeerde een voor InBev ontwikkelde applicatie. Chauffeurs van InBev werken nu met de 741A Pen Notepad computer.

Bierbrouwer InBev had als belangrijkste doel om via nieuwe handterminals tijdwinst te boeken en minder fouten te maken. De chauffeurs van de multinational die van en naar de regionale distributiecentra rijden, krijgen na de implementatie door Phi Data via de handterminal alle ritgegevens door en kunnen de levering van de goederen bij een klant bevestigen met één druk op de knop.

 

Voor de distributie van haar bieren en overige dranken naar horecagelegenheden beschikt InBev over elf regionale dc’s en vanuit deze distributiecentra rijden dagelijks honderd vrachtauto’s naar de horeca om ongeveer twaalfhonderd bestellingen per dag af te leveren. InBev merken zijn onder andere Dommelsch, Hoegaarden, Hertog-Jan en Jupiler.

 

Lees ook: Interbrew beproeft Terra-Truck

Reageer op dit artikel