artikel

Free Record Shop live met ERP-Software van SAP

Warehousing

Free Record Shop live met ERP-Software van SAP
Free Record Shop is live met SAP

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Free Record Shop   Leverancier/dienstverlener: SAP Nederland Plaats:   Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Retail   Datum ingebruikname: 09-01-2007 Productnaam:   Free Record Shop heeft het softwarewarepakket SAP Retail onlangs succesvol geïmplementeerd in alle winkels en in het logistiek centrum in Capelle aan de IJssel. Met het nieuwe systeem is de interne […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Free Record Shop   Leverancier/dienstverlener: SAP Nederland
Plaats:  
Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Retail   Datum ingebruikname: 09-01-2007
Productnaam:  

Free Record Shop heeft het softwarewarepakket SAP Retail onlangs succesvol geïmplementeerd in alle winkels en in het logistiek centrum in Capelle aan de IJssel. Met het nieuwe systeem is de interne mobiliteit vergroot en zijn medewerkers flexibeler inzetbaar.

De software van SAP zorgt voor een koppeling tussen de financiële en de logistieke systemen. Dat betekent dat elke logistieke operatie op elk moment ook financieel is te volgen. Tevens sluit de productvoorraad één-op-één aan op de financiële voorraad. Andere functionaliteiten die worden gekoppeld, zijn de sorteerder in het logistiek centrum en de kassa’s in de winkels.

 

Combinatie van twee pakketten

Softwareleverancier Re-spect heeft de software geïmplementeerd. Re-spect heeft tevens het template van dit pakket, een combinatie van SAP for Retail en XV-Store Logistics, ontwikkeld.

 

Planning implementatietraject

Free Record Shop koos voor SAP for Retail vanwege de uitgebreide functionaliteit van de brancheoplossing. In februari ging de implementatie van start met een geplande oplevering op 1 oktober. Normaal gesproken staat hier een heel jaar voor. De datum is gehaald, ondanks of misschien dankzij de druk om binnen de strakke planning te blijven.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel