artikel

Heineken live met SattStore van Consafe Logistics

Warehousing

Heineken live met SattStore van Consafe Logistics
Heineken SattStore WMS

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Heineken   Leverancier/dienstverlener: Consafe Logistics Plaats: Amsterdam   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: 01-09-2006 Productnaam:   Heineken heeft besloten in zijn Nederlandse distributiecentra het warehouse management (WMS) pakket SattStore van Consafe Logistics te gaan gebruiken. In het weekend van 21-22 september ging het eerste van dertien distributiecentra over op het nieuwe […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Heineken   Leverancier/dienstverlener: Consafe Logistics
Plaats: Amsterdam  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: 01-09-2006
Productnaam:  

Heineken heeft besloten in zijn Nederlandse distributiecentra het warehouse management (WMS) pakket SattStore van Consafe Logistics te gaan gebruiken. In het weekend van 21-22 september ging het eerste van dertien distributiecentra over op het nieuwe WMS. Voor 1 mei 2007 moeten nog twaalf distributiecentra over op het pakket.

Consafe Logistics vermeldt in het persbericht overigens niet dat het om een deal met Heineken gaat maar inmiddels is via een omweg duidelijk geworden dat het Heineken betreft. De WMS-leverancier heeft het over één van ’s werelds grootste brouwerijen, met hoofdvestiging in Nederland. Aan de implementatie ging volgens de leverancier een lange periode vooraf van voorbereiding en testen.

 

Brouwerij

Consafe Logistics heeft in het verleden al ervaring opgedaan met WMS bij brouwerijen. Zo implementeerde het bij het Finse Sinebrychoff, de oudste brouwerij in de Scandinavische landen, al eens een WMS. In deze brouwerij wordt onder meer bier voor Carlsberg gemaakt. Bij Sinebrychoff draait overigens niet SattStore, maar Astro WMS.

 

Lees ook: ANWB werkt nu met centraal WMS (Bladarchief 7 juli 2006)

 

Lees verder: Consafe Logistics ontwikkelt klein WMS

 

Wat zijn belangrijke criteria voor WMS-selectie?

Reageer op dit artikel