artikel

Workshops

Warehousing

De eerstvolgende workshops worden gehouden in Zuid-Holland. Meer informatie kunt u vinden op www.syntens.nl/agenda onder de titels van de workshops. U kunt zich daar direct aanmelden. Deelname bedraagt € 50,- per workshop.

Om u aan te melden kunt u ook het volgende formulier downloaden, invullen en opsturen:

 Workshops Syntens voorjaar 2007.

 

Workshop marketing

Hoe vind ik klanten die goed bij mij passen en hoe houd ik de winstgevende klanten tevreden? Belangrijke vragen voor ondernemers. Nu de economie op volle toeren draait en je niet met iedereen zaken wilt doen, is het juist zo belangrijk om je marketing en verkoop goed georganiseerd te hebben. Tijdens deze workshop krijgt u meer inzicht in de kern van acquisitie en relatiebeheer en past u die kennis direct toe tijdens het uitwisselen van uw ervaringen.

 

27 maart 2007, Syntens Rotterdam, 16.00 – 20.00 uur

26 april 2007, Syntens Den Haag,16.00 – 20.00 uur

7 juni 2007, Syntens Rotterdam, 16.00 -20.00 uur

Workshop “Haal meer uit Octrooien…….gebruik ze als inspiratiebron!?”

Ook ú kunt meer halen uit bestaande octrooien. Octrooien geven inzicht in marktontwikkelingen en u kunt er uw concurrenten, klanten en toeleveranciers beter mee leren kennen. Bovendien kunt u zich bij uw eigen productontwikkeling laten inspireren door de technologische vindingen van anderen. Wilt u:
• uw concurrentiekracht vergroten?
• zien wat er speelt bij uw klanten, leveranciers en concurrenten?
• profiteren van octrooien bij de ontwikkeling van uw nieuwe producten?
• zien hoe u zelf kunt zoeken naar relevante octrooipublicaties?
Tijdens deze workshop gaat een adviseur van het Octrooicentrum Nederland specifiek in op voorbeelden en vraagstukken uit de industrie.

 

Locatie: Syntens Rotterdam

Datum: 24 april 2007

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

 

Workshop “Verbeter uw website en zoekresultaten”

U beschikt over een website, maar eigenlijk is die niet meer dan uw digitale visitekaartje. Deze workshop wijst u op uw kansen. Hoe kan internet wérkelijk interessant worden voor uw bedrijf? Hoe kunt u zich ermee onderscheiden van de concurrentie? Hoe kunnen klanten u vinden? In deze workshop staat uw website centraal en krijgt u concrete tips om uw website te verbeteren. Tijdens deze praktijkgerichte workshop zullen wij de volgende onderwerpen behandelen:

  • Wat zijn de kosten van een website?
  • Teksten schrijven voor het internet
  • Tien regels voor een goede website
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Quick Scan van uw Website

 

Locatie: Syntens Rotterdam

Datum: 7 mei 2007

Tijd: 16.00 – 20.00 uur

 

Workshop klantenloyaliteit”Verhoog uw winstgevendheid en verlaag uw kosten”

U heeft in de huidige markt steeds meer te kampen met afnemende klantenloyaliteit. Dit gaat ten koste van uw winst- en groeipotentieel. In onze interactieve workshop klantenloyaliteit gaan we dieper in op dit vraagstuk. Wat is klantenloyaliteit? Wat kunnen we doen om klanten te behouden? Waardoor raken we klanten kwijt? Welke middelen en methoden zijn er om klantenloyaliteit te vergroten en hoe passen we die het meest effectief toe?

Locatie: Syntens Rotterdam

Datum: 24 mei 2007

Tijd: 16.00 – 19.00 uur

 

Workshop “Ambitie, leiderschap en cultuur, hoe creëer ik betrokken medewerkers?”

Een reis door heden en verleden, met de toekomst als volgende bestemming. De ondernemer als reisleider van een uitdagende expeditie. Welke keuzes heeft u tijdens de reis gemaakt en wat hebben ze u opgeleverd? Heeft u een heldere ambitie als kompas? Is uw uitrusting afgestemd op uw omgeving? Hoe acteert het reisgezelschap? In deze workshop staat centraal hoe u uw ambitie kunt vormgeven, hoe u een betrokken team creëert en welke rol u daarin zelf speelt.

 

Locatie: Syntens Rotterdam

Datum: 12 juni 2007

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

 

Reageer op dit artikel