artikel

Wabco Vehicle Control Systems

Warehousing

Wabco Vehicle Control Systems
Wabco Vehicle Control Systems

Plaats: Meppel Type bedrijf: productiebedrijf Branche: automotive Goederen: halffabrikaten, eindproducten, spare parts SKU’s: 18.000 stuks Oppervlakte: 6640 m2 Hoogte: 5 m Opslaglocaties: 4360 pallets, 1469 bakken/dozen, 1000 items Magazijninrichting: man-to-goods Bijzonderheden: gevaarlijke stoffen Magazijnmedewerkers: 29 FTE Flexwerkers: 33 procent Website: www.wabco-auto.com Waarom wint Wabco de prijs:Patrick Sapulette, procescoordinator warehouse, transportation & goods receipt: “WABCO is […]

Plaats: Meppel

Type bedrijf: productiebedrijf

Branche: automotive

Goederen: halffabrikaten, eindproducten, spare parts

SKU’s: 18.000 stuks

Oppervlakte: 6640 m2

Hoogte: 5 m

Opslaglocaties: 4360 pallets, 1469 bakken/dozen, 1000 items

Magazijninrichting: man-to-goods

Bijzonderheden: gevaarlijke stoffen

Magazijnmedewerkers: 29 FTE

Flexwerkers: 33 procent

Website: www.wabco-auto.com

Waarom wint Wabco de prijs:
Patrick Sapulette, procescoordinator warehouse, transportation & goods receipt: “WABCO is de afgelopen jaren in staat geweest , mede onder stringente aansturing en controle van het moederbedrijf, veiligheid in ons bedrijf dusdanig te verankeren dat gesproken kan worden van een bijna World Class niveau. Het streven daarbij is om aan het einde van het jaar een status van 600 dagen ongevalvrij te kunnen vieren. Het veiligheidsbewustzijn van al onze medewerker is sterk aanwezig en niet meer weg te denken in de dagelijkse werkzaamheden. Het zou een bevestiging zijn, dat we op de goede weg zijn. Bovendien willen we er van leren het nog veiliger te maken voor iedereen in onze organisatie.

Reageer op dit artikel