artikel

The Greenery

Warehousing

The Greenery
Greenery

Plaats: Maasland Type bedrijf: logistiek dienstverlener Branche: AGF Goederen: grondstoffen, halffabrikaten, eindproducten SKU’s: – Oppervlakte: 20.000 m2 Hoogte: 6,90 m Opslaglocaties: 5000 pallets Magazijninrichting: man-to-goods Bijzonderheden: koelhuis Magazijnmedewerkers: 117 FTE Flexwerkers: 55 procent Website: www.thegreenery.com   Waarom wint The Greenery de prijs:Locatiemanager Hans Blommestein: “Omdat hier op deze locatie een zeer enthousiast team werkt, met […]

Plaats: Maasland

Type bedrijf: logistiek dienstverlener

Branche: AGF

Goederen: grondstoffen, halffabrikaten, eindproducten

SKU’s:

Oppervlakte: 20.000 m2

Hoogte: 6,90 m

Opslaglocaties: 5000 pallets

Magazijninrichting: man-to-goods

Bijzonderheden: koelhuis

Magazijnmedewerkers: 117 FTE

Flexwerkers: 55 procent

Website: www.thegreenery.com

 

Waarom wint The Greenery de prijs:
Locatiemanager Hans Blommestein: “Omdat hier op deze locatie een zeer enthousiast team werkt, met en voor elkaar. Dit team gaat zeer goed om met de veiligheids aspecten, wat wij als managers zeer waarderen. Wij zijn dan ook van mening dat dit team wel eens in het zonnetje gezet mag worden. Ook als we de prijs niet winnen, vinden wij het al een eer om bij de beste drie te zijn en zal The Greenery dit niet zomaar voorbij laten gaan.”

Reageer op dit artikel