artikel

Mexx Europe Holding

Warehousing

Mexx Europe Holding
Mexx

Plaats: Voorschoten Type bedrijf: retail Branche: mode/kleding Goederen: eindproducten SKU’s: 40.000 stuks Oppervlakte: 27.500 m2 Hoogte: 7 m Opslaglocaties: 3000 pallets, 100.000 bakken/dozen, 3.000.000 items Magazijninrichting: goods-to-man Bijzonderheden: – Magazijnmedewerkers: 160 FTE Flexwerkers: 25 procent Website: www.mexx.com   Waarom wint Mexx de prijs: Raymond Tukker, distributie manager: “Mexx wint omdat het veiligheidsbeleid bij Mexx geen papieren […]

Plaats: Voorschoten

Type bedrijf: retail

Branche: mode/kleding

Goederen: eindproducten

SKU’s: 40.000 stuks

Oppervlakte: 27.500 m2

Hoogte: 7 m

Opslaglocaties: 3000 pallets, 100.000 bakken/dozen, 3.000.000 items

Magazijninrichting: goods-to-man

Bijzonderheden: –

Magazijnmedewerkers: 160 FTE

Flexwerkers: 25 procent

Website: www.mexx.com

 

Waarom wint Mexx de prijs: Raymond Tukker, distributie manager: “Mexx wint omdat het veiligheidsbeleid bij Mexx geen papieren tijger is, maar al vele jaren een integraal onderdeel van ons beleid. Daarnaast doen we heel veel moeite om veiligheid ook écht te laten leven onder de mensen. Dus geen dikke, stoffige mappen in het kantoor van het management, maar mensen direct betrekken en ook aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld middels ons personeelsblad.”

Reageer op dit artikel