artikel

Intel Corporation

Warehousing

Intel Corporation
Intel

Plaats: Schiphol-Rijk Type bedrijf: productie en distributie Branche: computers / electronics Goederen: eindproducten SKU’s: vertrouwelijk Oppervlakte: 14.250 m2 Hoogte: 9,8 Opslaglocaties: 5000 palletls, 2960 bakken/dozen Magazijninrichting: man-to-goods Bijzonderheden: fabrieksmagazijn Magazijnmedewerkers: 140 FTE Flexwerkers: 30 Website: www.intel.com   Waarom wint Intel de prijs: Hernan Ratto, safety manager en project engineer: “Intel Amsterdam zal deze prijs winnen […]

Plaats: Schiphol-Rijk

Type bedrijf: productie en distributie

Branche: computers / electronics

Goederen: eindproducten

SKU’s: vertrouwelijk

Oppervlakte: 14.250 m2

Hoogte: 9,8

Opslaglocaties: 5000 palletls, 2960 bakken/dozen

Magazijninrichting: man-to-goods

Bijzonderheden: fabrieksmagazijn

Magazijnmedewerkers: 140 FTE

Flexwerkers: 30

Website: www.intel.com

 

Waarom wint Intel de prijs:

Hernan Ratto, safety manager en project engineer: “Intel Amsterdam zal deze prijs winnen vanwege het sterke committment naar het milieu en de gezondheid en veiligheid van zijn werknemers en onderaannemers. Wij geloven dat niet veiligheid, maar slecht veiligheidsbeleid geld kost. Intel investeert in veiligheid, en plukt daarvan de vruchten. Er is wereldwijd committment van het management, we hebben een excellent veiligheid management systeem en, last but no least, we versterken voortdurend de veiligheidscultuur aangezien onze mensen allemaal verantwoordelijk zijn voor hun eigen veiligheid en die van hun collega’s. Veiligheid is bij Intel prioriteit nummer 1.

Reageer op dit artikel