artikel

Akzo Nobel Car Refinishes

Warehousing

Akzo Nobel Car Refinishes
Akzo

Plaats: Sassenheim Type bedrijf: productiebedrijf Branche: chemie / coatings Goederen: eindproducten, spare parts en emballage SKU’s: 2300 Oppervlakte: 10.000 m2 Hoogte: 7 m Opslaglocaties: 8200 pallets Magazijninrichting: combinatie van man-to-goods en goods-to-man Bijzonderheden: opslag gevaarlijke stoffen Magazijnmedewerkers: 60 FTE Flexwerkers: 10 procent Website: www.akzonobel.com     Waarom wint Akzo Nobel Car Refinishes de prijs: Jan Verwer, […]

Plaats: Sassenheim

Type bedrijf: productiebedrijf

Branche: chemie / coatings

Goederen: eindproducten, spare parts en emballage

SKU’s: 2300

Oppervlakte: 10.000 m2

Hoogte: 7 m

Opslaglocaties: 8200 pallets

Magazijninrichting: combinatie van man-to-goods en goods-to-man

Bijzonderheden: opslag gevaarlijke stoffen

Magazijnmedewerkers: 60 FTE

Flexwerkers: 10 procent

Website: www.akzonobel.com

   

Waarom wint Akzo Nobel Car Refinishes de prijs:
Jan Verwer, manager operations: “De reden van deelname is niet zozeer het winnen van de prijs (het zou uiteraard wel geweldig zijn als we deze prijs winnen!), maar meer het op een objectieve wijze laten toetsen van ons veiligheidsbewustzijn door een team van specialisten op dit vlak. Wij zijn van mening dat we alles in het werk stellen om de veiligheid van middelen en het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers te waarborgen. Ondanks dat je denkt dat je het goed voor elkaar hebt, zullen er wellicht toch nog zaken zijn die je over het hoofd ziet en die voor verbetering vatbaar zijn. Deze mogelijke verbeterpunten willen wij dan ook weer aanpakken om de veiligheid binnen ons distributiecentrum nog meer te vergroten.

Maar als we de prijs winnen, komt dit door het feit dat we onze werkvoorschriften en procedures afgestemd hebben op uitvoerbaarheid en dat onze medewerkers hier bewust mee omgaan. Ook worden de ideeën van onze medewerkers, op het gebied van veiligheid, uitvoerig besproken en zo mogelijk uitgevoerd. Ondanks dat het vandaag de dag moeilijk is om geld vrij te maken – dit geld volgens mij voor elk bedrijf – lukt het toch altijd om investeringen op het gebied van veiligheid goedgekeurd te krijgen.”

Reageer op dit artikel