artikel

Algemene gegevens NKIT 2006

Warehousing

Algemene gegevens NKIT 2006
Jury

Het altijd spectaculaire Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) vond dit jaar plaats tijdens de vakbeurs Logistica in de Jaarbeurs in Utrecht. De voorrondes waren van 14 tot en met 17 november en de grote finale op zaterdag 18 november.

Het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) was dit jaar weer tijdens de Vakbeurs Logistica in Utrecht. De eerste beursdagen konden de bezoekers genieten van spannende voorrondes en zaterdag was dan de grote finale.

Het NKIT wordt georganiseerd door het CCV, vakblad Transport+Opslag en Buro Andersom die samen vele jaren het kampioenschap vormgeven. Het NKIT heeft als doel om te laten zien dat veiligheid én productiviteit op de heftruck heel goed samen gaan.

 

 

Info NKIT

Voor meer informatie over dit heftruckevenement kun je terecht bij:

CCV / Organisatie NKIT

Antwoordnummer 10271

2280 WB RIJSWIJK

Faxnummer: 070 – 3720799
E-mailadres: kim.brochard@cbr.nl

 

Lees hier over:

Voorwaarden deelname

Sponsors

Inschrijven

Reageer op dit artikel