artikel

Logistica 2003 groot succes

Warehousing

Vakbeurs Logistica 2003 heeft met 29.846 bezoekers een fantastisch resultaat geboekt. De beurs trok 2.000 bezoekers meer dan drie jaar geleden en zelfs (iets) meer belangstelling dan in 1997.

De voorgaande beurzen werden over een periode van zes dagen gehouden. Dit keer waren slechts vijf beursdagen nodig om dit bezoekersaantal binnen te halen. Daardoor was het in de Jaarbeurs hallen drukker dan ooit tijdens een Logistica.

Het gemiddelde aantal beursbezoekers per dag was nooit eerder zo groot. Met name de derde beursdag op donderdag was een doorslaand succes. Op die dag liepen meer dan 9.000 belangstellenden door de gangen. Dankzij de avondopenstelling tot 21.00 uur bleven de bezoekers ook langer op de beurs dan op andere beursdagen.

 

Lees meer: Genomineerden Logistica Award 2003 

Reageer op dit artikel