artikel

Over Jeroen van den Berg

Warehousing

Over Jeroen van den Berg
Jeroen van den Berg

De columns van Jeroen van den Berg verschijnen op deze website en in de themabijlage WMS van het blad Logistiek. Jeroen gaat in zijn columns op zoek naar de logica in de logistiek. Veel principes en gewoontes in de logistiek lijken op het eerste gezicht best logisch, maar zijn ze dat ook? WMS en warehouse […]

De columns van Jeroen van den Berg verschijnen op deze website en in de themabijlage WMS van het blad Logistiek.
Jeroen gaat in zijn columns op zoek naar de logica in de logistiek. Veel principes en gewoontes in de logistiek lijken op het eerste gezicht best logisch, maar zijn ze dat ook?

WMS en warehouse management

Ook in zijn advieswerk schroomt Jeroen van den Berg (1967) niet om kritische kanttekeningen te plaatsen bij de logistieke activiteiten van zijn opdrachtgevers. Hij werkt al tien jaar als adviseur, waarvan de laatste vijf jaar als directeur van het adviesbureau Jeroen van den Berg Consulting. Jeroen is gespecialiseerd in warehouse management, WMS en logistieke prestatie-indicatoren.

 

Logistieke opleidingen

Naast zijn advieswerk geeft hij les bij logistieke opleidingen en doet hij jaarlijks onderzoek naar de ontwikkelingen in de WMS-markt. Ook is hij een veelgevraagd spreker op congressen en schrijft hij regelmatig artikelen in logistieke bladen. Jeroen is in 1996 als eerste Nederlander gepromoveerd op het onderwerp warehousing.

 

Jeroen woont samen met Gody en zonen Koen en Max. Hij is een liefhebber van sporten, reizen en goeie muziek.

 

www.JvdBconsulting.com

contact@JvdBconsulting.com

 

Reageer op dit artikel