artikel

Combitruck met shuttlevorken

Warehousing

BT heeft een shuttlevorken-versie van de Vector C15, de VCE125ASF, ontwikkeld. De combitruck heeft een knikbesturing voor optimaal gebruik in de opslagruimte en een snelle gangwissel. Dubbele aandrijfunits en het lichte truckgewicht zorgen voor een hoge acceleratie. De machine heeft een capaciteit van 1.200 kilo en een maximale hefhoogte van 13.300 millimeter.

Artikel oorspronkelijk gepubliceerd in Logistiek op 24 maart 2006.

Tijdens hef- en daalberichten wint de truck energie terug, waardoor langer met de tractiebatterij gewerkt kan worden. De open cabine biedt een vrij zicht op vorken, last en stellingen. Als optie kan het kleurendisplay en toetsenbord vervangen worden door een geïntegreerde, platte pc. Andere opties zijn zaken als een camera/monitorsysteem, inductie/railgeleiding en een versie voor vries- en koelhuizen.

Info: www.bt-forklifts.nl

Reageer op dit artikel