artikel

Het project Ter Hoeven

Warehousing

Het project Ter Hoeven
Ter Hoeven: bouw van orderverzamelsysteem

Verfgroothandel Ter Hoeven installeert een hypermodern orderverzamelsysteem. Het vakblad Transport+Opslag zal het op de voet volgen. Elke maand doen we in het blad en op logistiek.nl in woord en beeld verslag van de vorderingen met het nieuwe systeem.

Ter Hoeven, groothandel in schildersbenodigdheden, is in januari begonnen met de implementatie van een nieuw orderverzamelsysteem. Het systeem bestaat uit vier pickstatons, acht carrousels en een miniload-systeem met twee stellingbedieningsapparaten. Hiermee kan Ter Hoeven straks minimaal 4000 picks per uur afwerken, en waarschijnlijk nog meer.

 

Start

De bouw van het nieuwe orderverzamelsysteem van Ter Hoeven is begin januari gestart. In het tweede kwartaal hoopt Ter Hoeven het systeem te kunnen testen. Vanaf juni wordt het vervolgens per assortimentsgroep in gebruik genomen. Eind 2006 moet het hele systeem in gebruik zijn, waarna het bestaande magazijn wordt aangepast.“ Op 1 april 2007, net voor aanvang van het hoogseizoen, moet alles operationeel zijn”, vertelt algemeen directeur Hans Hortensius. van Ter Hoeven.

 

 

 

Reageer op dit artikel