artikel

Van Eck wint NKIT 2004

Warehousing

Marcel van Eck kwam zaterdag als beste heftruckchauffeur uit de bus tijdens het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) 2004. Hij sleepte maar liefst 20 punten meer in de wacht dan de nummer 2, Antoon Rasenberg.

“Eindelijk weer, eindelijk!”, stamelde Van Eck, de kersverse Nederlands kampioen heftruck rijden. Van Eck heeft al vele kampioenschappen bovenin de top meegedraaid. In 1999 haalde hij de eerste plek en afgelopen zaterdag dus weer. Het NKIT 2004 werd gehouden bij opleider VTL tijdens de Dag van het Magazijn. De kampioenschappen worden jaarlijks georganiseerd door het vakblad Heftig en de stichting Examenhuis.

Download hier de uitslagenlijst. Voor alle 5 parkoersen zijn telkens 31 punten te behalen. Diegene met de meeste punten is de winnaar.

 
Meer info over het NKIT 2004:
 

Foto’s Finale

Finalisten

Foto’s voorronden

Sponsors

Marcel van Eck: een winnaar

Reageer op dit artikel