artikel

Ook exposeren?

Warehousing

Ook exposeren?
WMS-dag 2007

Er zijn nog enkele mogelijkheden voor exposanten om deel te nemen aan de WMS-dag 2007.

Zoals elk jaar biedt de WMS-dag de bezoekers onafhankelijke aansprekende lezingen, workshops en praktijkcases. Daarnaast is er de mogelijkheid om special interest sessies te volgen, welke qua content gekoppeld zijn aan de Workshops. Zo wordt u in één keer diepgaand geïnformeerd over het

onderwerp dat u aanspreekt. 

 

Als exposant kunt u zelf een standruimte realiseren op de informatiemarkt en een special interest sessie (25 minuten, klantencase gekoppeld aan een betreffende Workshop) verzorgen om uw product of dienst onder de aandacht te brengen van de bezoekers.

 

Voor de WMS-dag 2007 zijn er nog enkele deelnamemogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact op met:

Mike Clephas
Account Manager Logistiek
Tel: +31 (0) 314 – 358248
e-mail: Mike.Clephas@reedbusiness.nl

Reageer op dit artikel