artikel

Foto’s Technische Unie

Warehousing

Foto’s Technische Unie
Fotos TU

Onder de naam Logistiek Insight organiseren NDL, LogistiekKrant en Tempo-Team een serie bedrijfsbezoeken aan logistieke centra. Hier wat foto’s van het geslaagde bezoek bij Technische Unie. De presentaties werden gehouden door B. Schoonderwoerd, directeur Logistiek, en de heer N. Boerman, hoofd Beveiliging en Bedrijfshulpverlening.

 

Fotos TU

 

Bart Schoonderwoerd: ,,Destijds waren we vooral bezig met ons logistiek concept, de processen en de verdeling over de beide locaties, maar met een aantal incidenten werden we met de neus op de feiten gedrukt. Toen hebben we gezegd: hier gaan we apart beleid op zetten.’’

 

 

Op een ludieke wijze kregen de aanwezigen hun rondleiding door het bedrijf:

 

 

 

N. Boerman: “Iedereen moet zelf zorgen voor een veilige werkomgeving. Medewerkers denken vaak dat het bedrijf aansprakelijk is. Maar zo werkt het niet. Als bedrijf moet je de nodige maatregelen nemen en zorgen voor veilige middelen.”

 

Reageer op dit artikel