nieuws

Hema digitaliseert zijn logistiek in rap tempo; hoe vertelt het bedrijf op Logistica 2019

Supply chain 3998

Drie dagen lang verzorgt Logistiek Academy een kennistheater op Logistica 2019.  Het centrale thema is smart warehousing. Hema blijft niet achter op dit gebied en geeft tekst en uitleg over hun visie en plannen.

Hema digitaliseert zijn logistiek in rap tempo; hoe vertelt het bedrijf op Logistica 2019

Hema is zichzelf op vele fronten opnieuw aan het uitvinden. Nieuwe en bestaande business modellen veranderen in hoog tempo. Aan Hema Digital de taak om het ruim negentig jaar oude retailbedrijf te begeleiden in de transformatie op technisch en organisatorisch gebied.

Kunstmatige intelligentie, machine learning

Hoe krijg je op het juiste moment de juiste voorraad in de juiste distributiecentra en winkels. De belangrijkste logistieke vraag hoopt Hema positief te beantwoorden door gebruik te maken van vraagsignalen uit de praktijk. Hema investeert hiervoor in kunstmatige intelligentie, machine learning tools van JDA.

 

 

Smart warehousing: dit is het dit zijn de feiten

smart warehousing
Smart warehousing:  waar liggen de grootste uitdagingen, hoe kun je die aanpakken en hoe ziet de markt er uit? Analyse, achtergrond en praktische voorbeelden over een thema dat de logistiek steeds meer domineert.

Zo staat het ervoor >>>

 

 

Machine learning en AI zullen de retailer verder brengen dan met een klassieke forecasting module mogelijk is. Door alle databronnen te combineren is Hema in staat om de vraagvoorspelbaarheid sterk te verbeteren.

Gastspreker

Nanne van der Burg is als value stream lead supply chain bij Hema Digital verantwoordelijk voor de ‘smart’ aanpak. Hij zal op 5 november zijn visie en aanpak delen in het kennistheater Logistiek Academy.

Tijdstip: 5 november, 15.15 uur-16.00 uur
Waar: Theater 1 Logistiek Academy, Logistica 2019

Bekijk het volledige programma van het Kennistheater Logistiek Academy

Reageer op dit artikel