nieuws

Digitale transformatie brengt Maersk uitbreiding logistieke services

Supply chain 613

A.P. Moller-Maersk implementeert het cloudgebaseerde JDA Warehouse Management als onderdeel van de digitale transformatie. Dit moet helpen bij het transparant maken van de hele supply chain en het uitbreiden van de logistieke services.

Digitale transformatie brengt Maersk uitbreiding logistieke services

JDA zal Maersk ondersteunen bij het transparant maken van de gehele supply chain, zodat het bedrijf meer op tijd kan leveren, beter op storingen kan inspelen en de supply chains van klanten vereenvoudigen. Daarmee gaat JDA Maersk ondersteunen met cloudgebaseerde software.”Het woord ‘digitaal’ is geen modewoord meer. Het is ondertussen essentieel voor de logistiek en warehouse-klanten om processen te vereenvoudigen en betere prestaties te leveren”, aldus Henning Goldman, Global Head of Warehousing and Distribution bij Maersk. “JDA’s verreikende expertise en toonaangevende innovatie zorgen nu al voor concurrentievoordelen voor de klanten. Door deze geweldige oplossingen aan het portfolio toe te voegen, kan Maersk unieke end-to-end oplossingen aan klanten blijven bieden.”

Digitale transformatie

Maersk, groot in geïntegreerde containerlogistiek met 76.000 medewerkers en actief in 130 landen, gaat het JDA Warehouse Management eerst in Europa (Göteborg) en later dit jaar in de Verenigde Staten (Newark en Santa Fe) implementeren. Op deze locaties zullen er sjablonen worden samengesteld die vervolgens over de hele wereld in alle warehouses van Maersk kunnen worden toegepast.  Johan Reventberg, president EMEA bij JDA vult aan: “Maersk neemt een voortrekkersrol in de logistieke sector in en bevindt zich op een strategisch pad naar digitale transformatie.”

Lees ook: Digitale transformatie? Deze stappen moet je zetten!

Reageer op dit artikel