nieuws

Damco verlengt samenwerking met BluJay

Supply chain 948

Damco, dienstverlener op het gebied van lucht- en zeetransport  breidt de samenwerking met BluJay uit. Damco wil met het nieuwe contract de efficiency verbeteren en stappen maken op het gebied van digitalisering.

Damco verlengt samenwerking met BluJay

Via een nieuw meerjarig partnership met BluJay blijft Damco het Transportation Management for Forwarders platform gebruiken. Deze oplossing wordt binnenkort verplaatst van on-premise naar de cloud. Met het optimaliseren van documentbeheer als hoofddoel ziet Damco mogelijkheden om de productiviteit en winstgevendheid via de oplossingen van BluJay te verbeteren.

Damco’s klanten profiteren van de toegenomen snelheid en functionaliteit via de verbetering van onder andere de ervaring rondom boekingen en het indienen van documenten. Naast de upgrade van on-premise naar de cloud, kijkt Damco uit naar de toekomstplannen om geïntegreerde oplossingen toe te voegen aan het platform, zodat klanten de beste service krijgen.

 

Lees ook
Noodzaak voor digitalisering van supply chains groeit

 

Damco is sinds 2011 klant van BluJay. “Wij waarderen de jarenlange samenwerking met BluJay’s experts. We hebben de afgelopen jaren gezien hoe snel de markt verandert. Het is van cruciaal belang in onze branche om mee te gaan met de technologische ontwikkelingen zodat we voorop blijven lopen. Damco gaat gebruikmaken van de voortdurend verbeterde functionaliteit van BluJay’s oplossingen, zodat we ons bedrijf zo efficiënt mogelijk kunnen runnen.”

 

Reageer op dit artikel