nieuws

De Bijenkorf opent Duitse webshop

Supply chain 707

De Bijenkorf steekt digitaal de grens over en opent zijn webshop deBijenkorf.de voor de Duitse markt. De e-fulfilment vindt plaats vanuit het nieuwe omnichannel distributiecentrum in Tilburg.

De Bijenkorf opent Duitse webshop

Sneller beleveren van zowel de winkels als de online klanten vanuit een en hetzelfde distributiecentrum,. Dat is een van de doelstellingen van het net geopende nieuwe distributiecentrum van de Bijenkorf.

Daar kan nu ook de Duitse e-commerce klant van profiteren. Het warenhuis heeft namelijk een Duitse webshop geopend. De Duitse Bijenkorf biedt een breed assortiment op het gebied van mode, cosmetica, accessoires, reizen en wonen van meer dan 1.000 merken, waaronder Calvin Klein, Gucci, Rimowa, Saint Laurent, Tommy Hilfiger en Stone Island. De logistiek wordt verzorgd door Ingram Micro vanuit het state of the art dc in logistieke hotspot Tilburg

 

Bestellingen die voor 14.00 uur geplaatst worden, worden binnen twee werkdagen thuisbezorgd. Klantenservice en support worden geboden vanuit het Duitstalige contactcenter in Essen. Vanuit het dc in Tilburg wordt ook de Belgische online klant bediend.

 

Reageer op dit artikel