nieuws

CEO Kees Smit Tuinmeubelen meest innovatieve e-commerce professional

Supply chain 1085

Henk Smit, ceo van Kees Smit Tuinmeubelen is verkozen tot de meest innovatieve e-commerceprofessional van 2019.

CEO Kees Smit Tuinmeubelen meest innovatieve e-commerce professional

De toplijst met meest innovatieve e-commerce professionals van Nederland, initiatief van Emerce, is voor de elfde keer opgemaakt. De lijst wordt bepaald door de lezers van Emerce.
Het gaat hierbij om personen die het vak in het afgelopen jaar vooruit hebben gebracht door de grenzen ervan op te zoeken dan wel de online business nieuwe impulsen te geven. Van vernieuwende webshops tot grensverleggende e-commerce concepten.

 

E-fulfilment: dit is het dit zijn de feiten


E-fulfilment. Wie zijn de spelers, waar liggen de grootste uitdagingen en hoe kun je die aanpakken? Analyse, achtergrond en praktische oplossingen over misschien wel de snelst groeiende tak in de logistieke sector.

Zo staat het ervoor >>>

 

De uitreiking vond plaats tijdens de elfde editie van Emerce E-commerce Live in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Smit won de categorie ‘gevestigd’ Hij troefde onder meer Huub Vermeulen, ceo van bol.com af en Dick Slootweg, ceo Bidfood.

Beste challenger

In de categorie ‘nieuwkomers ging de prijs naar de oprichters van Swapfiets, een leasebedrijf voor fietsen. Zij eindigden voor mensen als: Hans Böhm en Sebastiaan Berkvens, oprichters Beerwulf en Koen Thijssen en Bart Troost, Patrick Hurenkamp, oprichters Bloomon.

Reageer op dit artikel