nieuws

UPS lanceert e-fulfilment platform voor webshops

Supply chain 1222

UPS wil middelgrote e-commerce ondernemers dezelfde service bieden als de grote jongens. Daarom komt de mondiale dienstverlener met een speciaal e-fulfilment platform voor mkb’ers in de e-commerce.

UPS lanceert e-fulfilment platform voor webshops

UPS eFulfilment heet het nieuwe platform programma. Het platform heeft als doel kleine en middelgrote bedrijven gestroomlijnde e-fulfillment– en verzendservices te bieden. De oplossing ondersteunt aankopen en bestellingen van 21 verschillende markten en webwinkels, waaronder eBay, Wal-Mart, Etsy en Amazon.

 

 

E-fulfilment: dit is het dit zijn de feiten

E-fulfilment. Wie zijn de spelers,  waar liggen de grootste uitdagingen en hoe kun je die aanpakken? Analyse, achtergrond en praktische oplossingen over misschien wel de snelst groeiende tak in de logistieke sector.

Zo staat het ervoor >>>

 

 

 

UPS, dat momenteel een risicovrije 60-daagse proef aanbiedt, zorgt voor de opslag van de goederen, verpakking en verzending. Verzenden gebeurt vanuit distributiecentra in Shepherdsville, KY en Bloomington, CA, allen in Amerika. De dienst is voorlopig dan ook alleen beschikbaar voor de Amerikaanse en Canadese markt.

 

Het initiatief maakt deel uit van een brede strategie van UPS. Het programma is ontworpen om verkoop en e-fulfilment te integreren zonder handelaren te onderwerpen aan kosten en hoofdbrekens. Dat UPS deze stap zet, is niet vreemd. Uit het laatste UPS online shopper-onderzoek blijkt dat  96 procent van de Amerikaanse online shoppers  aankopen op een online marktplaats hebben gedaan.

 

Zie ook
In 6 stappen naar de juiste e-fulfilment speler

 

Reageer op dit artikel