nieuws

Slimme bouwoplossing wint Supply Chain Management Award

Supply chain 857

Bouwmaterialenfabrikant Cemex heeft de Supply Chain Management Award 2018 gewonnen. Cemex won de prijs met zijn eigen ontwikkelde supply chain-oplossing/platform.

Slimme bouwoplossing wint Supply Chain Management Award

Een volledige interactie met de klant; van de bestelling tot de levering en betaling op een platform. Dat is de winnende supply chain oplossing van Cemex. De oplossing onderscheidt zich doordat het de klant in het middelpunt plaatst van de supply chain. Dit geeft onder meer transparantie in het bestel- en supply chain-proces. Onder meer  over de beschikbaarheid van materialen bij het bestelle. Ook real-time tracking van cementlevering op de bouwplaats is mogelijk.

Een uitstekende innovatie die we onderscheiden met de Supply Chain Management Award 2018, aldus de jury van de wedstrijd die voor de 13e keer werd gehouden. De uitreiking vond woensdagavond 21 november plaats op de Hypermotion in Frankfurt. Andere genomineerden waren BASF en Schaeffler.

 

 

 

Lees ook
Goede ketenregie levert bouw minder logistieke kosten op

 

Smart Supply Chain Solution Award

InstaFreight won de Smart Supply Chain Solution Award. Een prijs die voor het eerst werd uitgereikt. Het vrachtplatform uit Berlijn is een matchaker tussen verladers en transporteurs. InstaFreight treedt op als een digitaal expeditiebedrijf voor B2B-klanten en maakt een snelle en ongecompliceerde afhandeling van vrachttransporten mogelijk. Het bedrijf is opgericht in 2016 en is operationeel in Duitsland. Andere genomineerden waren: Bossard en Synfioo/SAP.

Reageer op dit artikel