nieuws

Globis en Yellowstar Solutions eerste softwarepartners van iShare

Supply chain 602

Globis en Yellowstar Solutions mogen zich vanaf deze week officieel Softwarepartner van iShare noemen. Zij zorgen voor de technische software aanpassingen die nodig zijn om deelnemer te worden van iShare.

Globis en Yellowstar Solutions eerste softwarepartners van iShare

Het partnerschap met Globis en Yellowstar past in de strategie van iShare om elk logistiek bedrijf in Nederland te laten profiteren van de mogelijkheden van iShare. Eefje van der Harst, Projectmanager iShare: “We geloven dat dat de weg is naar volledige adoptie. Vooral het MKB kan profiteren van de ondersteuning via onze softwarepartners.”

Lancering iShare

iShare werd in maart dit jaar gelanceerd na 1,5 jaar voorbereiding. Tientallen publieke en private partijen uit de logistiek hebben een afsprakenstelsel ontwikkeld en verfijnd. iShare datamodel reikt verder reikt dan het versturen van een digitaal bericht. Data is beschikbaar op ieder moment in het proces en voor elke aangesloten partij die daar belang bij heeft.

 

 

Eerste gebruikers iShare

De eerste logistieke partijen die iShare in gebruik nemen zijn: 4Shipping, Hutchison Ports ECT Rotterdam, Kloosterboer, Nature’s Pride, NxtPort, Portbase, Rijkswaterstaat, Sany Group, Secure Logistics, Total Produce, Yellowstar Solutions, en Globis Software met haar GlobChain partners.

 

Interesse in ketensamenwerking? 

 

Eind augustus hebben ECS en UC Group hun handtekeningen gezet onder een partnerovereenkomst met de iShare beheerorganisatie. Vanaf heden kunnen deze bedrijven iShare implementeren bij klanten die sneller, eenvoudiger en veiliger data willen delen.

Reageer op dit artikel