nieuws

Bol.com verkoopt nu ook alcohol

Supply chain 1097

Bol.com verkoopt vanaf woensdag ook drank. Klanten kunnen via de site onder meer wijn, speciaalbier en sterke drank kopen.

Bol.com verkoopt nu ook alcohol

Je kan het met Bol.com, luidt de nieuwste slogan van de gelijknamige webwinkel; en daar hoort alcohol drinken sinds vandaag ook bij. Het platform, dat eigendom is van Ahold Delhaize, en dus een zusterbedrijf is van drankenwinkel Gall&Gall, zegt dat bij aflevering van de drank aan de deur wordt gecontroleerd of de koper wel achttien jaar of ouder is.

“Voldoe je niet aan de leeftijd? Dan zijn ze genoodzaakt om het pakketje weer mee terug te nemen”, staat in een melding die consumenten op de site te zien krijgen als ze alcoholische drank bestellen.

Aanbieders Bol.com

Op de site staat het drankassortiment van andere aanbieders, waaronder Belgian Beer Factory en Tasting Collection. Ook verkopen bedrijven die eveneens onderdeel zijn van Ahold Delhaize, zoals Gall & Gall en Albert Heijn, voortaan alcoholische dranken via Bol.com. “Alle partners hebben al ruime ervaring in het verkopen en verstrekken van drank en zorgen samen met hun vervoerders voor de naleving van de leeftijdscontrole”, benadrukt het bedrijf.

 

2uurs-levering

Bol.com baarde eind vorige maand nog opzien met een extra last mile service. Klanten in Amsterdam kunnen in bepaalde delen van de stad hun order binnen 2 uur geleverd krijgen. De bedoeling is dat deze service in heel Nederland beschikbaar wordt.

Reageer op dit artikel