nieuws

Shippeo zet voet op Nederlandse bodem

Supply chain 994

Softwarebedrijf Shippeo opent een kantoor in Amsterdam. Het bedrijf biedt diensten en oplossingen voor supply chain visibility. Dennis van Bodegom (49) mag als Directeur Noord-Europa de kar in Nederland gaan trekken.

Shippeo zet voet op Nederlandse bodem
Dennis van Bodegom gaat de Noord-Europese vestiging van Shippeo leiden

Shippeo maakt met zijn softwareplatform een groei door dankzij de toenemende vraag naar real-time logistieke data in de supply chain. Het bedrijf bouwde in Frankrijk in vier jaar tijd een klantenbestand op met 30 namen zoals glasproducent Saint-Gobain en supermarktketen Intermarché. Inmiddels volgt Shippeo meer dan 3 miljoen zendingen per jaar en werkt het bedrijf samen met meer dan 1.000 vervoerders in heel Europa.

Benelux en Scandinavië

Dennis van Bodegom gaat vanuit het nieuwe kantoor in Amsterdam de Noord-Europese markt bedienen. Van Bodegom heeft ruim 25 jaar ervaring in business development en sales bij verschillende softwarebedrijven. Voordat hij bij Shippeo aantrad, was hij Global Account Director bij Infor. Van Bodegom gaat zich vooral richten op de Benelux en Scandinavië. “Veel marktleiders in de Benelux en Scandinavië zijn bezig om hun toeleveringsketens inzichtelijk te maken en digitaal te transformeren. Ik wil ze graag laten zien hoe Shippeo in hun dagelijkse business kosten reduceert, en omzet en klanttevredenheid verhoogt”, aldus Van Bodegom.

Informatie over zendingen in supply chain

“Met twee grote wereldhavens in de Benelux en zeer grote wegafstanden in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland, kunnen verladers hun supply chains alleen efficiënt managen als ze tijdig vooraf worden geïnformeerd over mogelijke leveringsproblemen of vertragingen. Wij zijn verheugd dat Dennis ons als Directeur Noord-Europa gaat helpen om Shippeo te positioneren in deze voor hem bekende regio. Ik ben ervan overtuigd dat zijn kennis en ervaring van onschatbare waarde zijn voor de verdere groei van Shippeo”, aldus Lucien Besse, medeoprichter en COO Shippeo.

 

Reageer op dit artikel